Ceviche

Efter tre månader med dagliga restaurangbesök har vi hunnit äta oss igenom stora delar av det Syd- amerikanska köket. En klar favorit är ceviche - rå havsmat i en frisk marinad av lime, koriander och chili. En populär rätt i kustregionerna. Bästa cevichen har vi ätit i Lima, och här i Tonchigüe i nordvästra Ecuador. 5$ för en stor skål ceviche med patacones (stekta skivor av matbanan) som tillbehör. Svårslaget.

This entry was posted in Ecuador, Gringons resa till äventyrets kontinent., Peru, Reportage and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Posted 3 augusti, 2012 at 09:29 by Lisa | Permalink

    Vilken vacker bild! Och vad gott det ser ut! Så fint med färgerna, det gröna, det gula och det rosa.

One Trackback

  1. By Same ”Same”, but different. on 30 december, 2011 at 06:32

    [...] FOTOARMENIENTURKIET – ISTANBULGEORGIENKUBAREPORTAGEKONTAKT « Ceviche [...]

Lämna kommentar

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>