Tar seden dit han kommer.

I morse åt jag friterad kyckling och pommes till frukost. På grannhotellet erbjuder de ”Desayuno Chanchamayo”, lokal frukost, bestående av friterad potatis, friterad yuca, juice och kaffe. Det är viktigt att ta seden dit man kommer. Lära sig om andra kulturer. Känna sig som hemma.

På kvällen såg jag dokumentären FoodInc. som helt oväntat satte pricken över I:et. Jag säger inget mer.  Se den bara.

http://www.foodincmovie.com/

This entry was posted in Gringons resa till äventyrets kontinent., Peru, Reportage and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lämna kommentar

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>